A Stihl szaktanácsadás során mindent megtudhat a gép helyes használatával és karbantartásával kapcsolatban.

A Stihl szaktanácsadás évtizedekben mérhető használatot eredményez

A Stihl termékeket hosszú időre tervezték, éppen ezért a márka alapítója nem csupán az értékesítés fontosságát tartotta szem előtt, hanem termékek kellő megbecsülésére, gondozására és profi szakértelemmel végzett javítására is nagy hangsúlyt fektet. A Stihl szaktanácsadás során a megfelelő, magabiztos használat átadása a cél, valamint, hogy tisztában legyünk a karbantartáshoz szükséges rendszerességgel és a karbantartás feladataival.

Stihl szaktanácsadás bármilyen Stihl géphez

Mivel profi csapatunk a Stihl gépekre specializálódott a képzések során, ezért bármilyen géppel kapcsolatban fordulhat hozzánk, legyen az robbanómotoros, akkumulátoros vagy akár robotfűnyíró. A Stihl szaktanácsadás során részletesen megismerheti a gép mechanikáját és helyes használatát.

A Stihl szaktanácsadás is a profi munkát tükrözi

A Stihl gépek profi munkát eredményeznek, ami annak is köszönhető, hogy minőségi alkatrészekből és egyszerű használatra tervezték meg őket. A Stihl szaktanácsadás során abban is segítünk, hogy Önnek és kertjének melyik a legmegfelelőbb típusú gép, valamint milyen beállítással tudja igazítani azt a legtökéletesebb végeredmény érdekében.

Stihl szaktanácsadás szakszervizzel egybekötve

Stihl szaktanácsadás mellett számos szolgáltatást nyújtunk, mely Stihl termékekkel kapcsolatos. Szakszervizünk profi, így ha gép karbantartására vagy javítására van szükség, össze lehet kötni a szaktanácsadás szolgáltatással.