Stihl szerviz és karbantartás profi, hozzáértő kivitelezéssel bármilyen Stihl márkájú gépre.

Teljeskörű Stihl szerviz

A Stihl előírásainak megfelelő, képzett szakember által végzett Stihl szerviz során a gépek mindegyikére vállaljuk a profi javítást, legyen az robbanómotoros, akkumulátoros vagy akár robotfűnyíró. A gépek szervizelését minden esetben egy speciális mosással indítjuk, és azt követően bontjuk szét a gépeket. Ez azért is fontos, mert a léghűtéses gépek esetében nem tömődhetnek el a bordák, amik által a gép hűtése megvalósul használat közben. Ez a mosás magas nyomáson, kabinban, zárt rendszerrel történik.

Stihl szerviz gyorsan

Mivel kifejezetten Stihl gépekre specializálódtunk, tudjuk, hogy nagyon időhatékony és az életünket megkönnyítő a márka gépeinek használata, ezért vagyunk munkánkat lelkiismeretesen, hatékonyan és nem utolsó sorban gyorsan végző Stihl szerviz. Nálunk pár napnál tovább biztosan nem kell gépére várni, mindenki igényeit figyelembe vesszük.

Stihl szerviz profin

Családi vállalkozásunkon belül mindenki lelkiismeretesen végzi a munkáját, amibe az is beletartozik, hogy mindig naprakészek és képzettek vagyunk a foglalkozásunkat illetően. Ezt leginkább ügyfeleink, valamint a Stihl munkatársainak visszajelzései alapján tudjuk biztosan állítani. Csak és kizárólag eredeti, gyári Stihl alkatrészekkel dolgozunk Stihl szerviz során. A Stihl gépek javítása alatt próbakabinban indítjuk el a gépeket, ahol a károsanyag kibocsátás és a füstgázok szűrése is megvalósul.

Környezettudatos Stihl szerviz

Az általunk vezetett Stihl szerviz csak is az előírásoknak megfelelve működteti szolgáltatását. A javítás előtti mosás speciális vegykezeléssel működik, ami teljes mértékben környezetkímélő, valamint a megfelelő tárolásra és szállításra is nagy hangsúlyt fektetünk, a speciális próbakabinunkban pedig megszűrjük a károsanyagokat, valamint a füstgázokat.