Stihl gépek teljes körű választéka elérhető szakkereskedésünkben, szakmailag felkészült csapattal és a hagyományos, valamint a legújabb fejlesztésű, modern Stihl gépekkel. 

Stihl szakkereskedés

A Stihl egy világszerte elismert, német csúcsminőségű márka, mely immár 90 éve bizonyítja a folyamatosan újuló, innovatív szemléletét. A Stihl szakkereskedés kiszolgája mind a hobbi, mind a profi kertészek igényeit, és azt a legminőségibb módon teszi. Kertészeti, erdőgazdálkodási, tájápolási és építőipari felhasználásra is követi a modern elvárásokat, és a lehető legjobbat nyújtja a tervezés és gyártás során.

Stihl szakkereskedés termékpalettája

A Stihl szakkereskedés kínálatában megtalálható gépek tervezésénél nem csak az alap funkciókat veszik figyelembe, hanem minden szempontból megközelítik az egyszerű, kényelmes használatot. Éppen ezért előtérbe helyezik azt is, hogy a gépek csendesek legyenek, súlyuk pedig minél könnyebb legyen, hogy a munkálatok mindenki számára egyszerűek és időhatékonyak legyenek. A folyamatosan újuló, modern technika mellett arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy könnyen kezelhető, egyszerű legyen a gépek használata.

A Stihl szakkereskedés teljes körű szolgáltatást nyújt

A Stihl szakkereskedés mindegyikére igaz, hogy nem csak az értékesítésre fektet hangsúlyt, hanem arra is, hogy vásárlói egytől egyig elégedettek legyenek. Ezért vásárlás után nem kell messzire mennie, ha Stihl gépe karbantartásáról vagy javításáról van szó. A Stihl gépekhez kizárólag eredeti, gyári alkatrészt használunk.

Stihl szakkereskedés multifunkcionális gépekkel ellátva

A Stihl szakkereskedés tartalmazza a legújabb fejlesztésű gépeket. Megtalálja a hagyományos robbanómotoros gépeket is, valamint a környezetkímélő akkumulátoros gépeket is, melyek közül a  multifunkcionális COMPACT és PRO termékcsalád a legújabb fejlesztés. Ezen termékcsaládokon belül, bármelyik funkciót ellátó gépek között tudja cserélni az akkumulátort, hisz mindegyik gépbe kompatibilisek.