Eredeti Stihl alkatrészek teljes körű választékának értékesítésével is foglalkozunk. Amennyiben Stihl gépe javításra, alkatrész cserére szorul, egy helyen el tudjuk végezni a szervizt valamint az alkatrész beszerzését, ezért gyorsan zajlik a szakszerviz szolgáltatásunk is.

A Stihl alkatrészek

A német csúcsminőségű Stihl alkatrészek elengedhetetlen kellékei a Stihl szakszerviz szolgáltatásnak, ugyanis csak és kizárólag eredeti, minőségi alkatrészekkel dolgozunk. Legyen szó bármilyen Stihl gépről, tudunk hozzá megfelelő alkatrészt biztosítani. A Stihl gépek gyártója immár 90 éve törekszik a folyamatos innovációra a kertészet, erdőgazdálkodás, tájápolás és építőipar területén egyaránt.

Stihl alkatrészek gyorsan

Szakszervizünkben gyorsan dolgozunk, ami azt jelenti, hogy a Stihl alkatrészek teljes választéka elérhető nálunk raktárról. Ezért ha sürgősen szüksége van a Stihl alkatrészek valamelyikére, azonnal tudjuk biztosítani azt.

Stihl alkatrészek szakemberrel

A megfelelő Stihl alkatrészek kiválasztásában profi, szakszerű segítséget nyújtunk, amennyiben szüksége van rá. Segítünk a kiválasztásban, valamint szakszervizünk által a beszerelés is rövid időn belül meg tud valósulni.

Stihl alkatrészek szaktanácsadással

Amennyiben nem megfelelő használatból eredően idő előtt meghibásodott Stihl gépe, szaktanácsadásunk során segíthetünk, hogy gépe hosszú évekig megfelelően funkcionáljon, illetve, hogy mely Stihl alkatrészek kicserélésével orvosolható gyökerestől a probléma.