Társaságunk 1995-ben alakult Stihl kereskedésként és szervizként Nagykanizsán elsőként, 40 m2-en, a város és környékbeli lakosság és a közületek számára. A szakmai hátteret a Zalaerdő Zrt. nagykanizsai erdészetének végzett Stihl gépek javítása általi tapasztalatok adták.

A lakosság, a vállalkozói igények növekedésével és a forgalom bővülésével az ingatlant is egyre nagyobb területűre bővítettük. 2004-ben a belvárosba költöztünk, és egy 173 m-es üzletet és szervizt nyitottunk meg. 2002-ben pedig megszereztük az ISO 9001:2000 minőségtanusítványt, mint kertészeti és erdészeti kisgépek, eszközök és alkatrészek kereskedelmével és javításával foglalkozó cég.

A szolgáltatások minőségéből ma sem adunk alább, a javítást minden esetben megelőzi az előírásoknak megfelelően a gépek tisztítása egy zárt rendszerű melegvizes, magasnyomású mosókabinban, a környezetvédelemre maximálisan ügyelve. Javítás után minden esetben próbát végzünk a kifejezetten erre a célra tervezett kabinokban.

A szakmai színvonal nálunk nagyon fontos a bizalom és a tisztesség mellett, ezért az akkumulátoros technikával fejlesztett és a robbanómotoros gépek mellett a robotfűnyírok teljes körű alkatrész ellátásán és szervizén kívül a szakszerű, teljeskörű telepítést is elvégezzük.